uFeel.me
Ще заплача
Автор: LJULJU23,  4 декември 2009 г. в 03:05 ч.
прочити: 283
Ще заплача, когато си тръгнеш,
ще заплача, защото боли,
ще се моля при мен да се върнеш,
там - във моите нощи и дни.

Ще изчезне смехът от лицето ми,
тъмни облаци ще го покрият,
ще остане беззвездно небето ми,
бавно болката ще ме убие.

И сълзи ще изгарят страните ми,
леден вятър ще гали душата,
и сковавайки нежно мечтите ми,
ме превръща в безчувствена статуя.

С теб бях огнена, искаща, силна,
бях морето, кипящо във бурята,
ураган и торнадо, лавина,
но и нежна, тъй както и люляка.

Нека спомени само останат,
името ти във тях ще изричам,
а сълзите сами ще престанат,
вечно твоя съм, пак те обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me