uFeel.me
Ще замълча за малко
Автор: Meridy,  16 март 2011 г. в 21:06 ч.
прочити: 413
2011-03-16

А исках нежни думи да напиша
...и тук ще замълча,
за малко... и още малко,
да въздъхна просто и пак да продължа.

Защо нещата правим сложни,
защо насила грубо се държим?
Защо обичаме да сме нещасни,
стоейки в инат и тихичко мълчим?

Таз вечер на гости пристигна Любовта ми
и дълбоко нейде тя грее в нас,
но умишлено и двама ний затрупваме я със сажди,
та никой да не я види в таз тъма.

А исках да ти кажа, че още те обичам...
...и тук отново ще замълча...
Че една сълза отрони се от мене
и дъхът ми секва в неудържима тъга.

Навярно ти отново пълен си със думи,
които напират в твойте уста,
но които по някаква причина така и не изричаш,
а може би ...по-добре е да оставим нещата именно така.

Ще остана тихомълком аз за малко,
тъй както в почит пред някой герой.
Ще запася в своето мълчание
една Любов во веки Веков!

21:04:42

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me