uFeel.me
Ще те забравя
Автор: poli_,  7 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 315
Колко много те обичах,
ден и нощ за теб горях,
името ти само аз изричах
и по тебе полудях!
Само споменът в мен остава
още дълго да гори,
но вечен огън просто няма
и любовта ще отлети!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me