uFeel.me
Ще те търся
Автор: miss_messy,  5 октомври 2012 г. в 10:42 ч.
прочити: 221
Виж ме на какво приличам,
виж ме как се лутам уморена.
Ала от теб любов не се отричам
и ще те търся даже и ранена.
 
Към тебе ще вървя със сетни сили,
отказвам да повярвам че те няма
Към теб любов жадувана, към тебе мили
без теб живота ми е празнина голяма.
 
Ще преминавам пътища трънливи
и тръни ще разкъсват мойта плът.
На просякиня ще приличам, парцалива
ала със влюбено сърце под свойта гръд.
 
Всички пътища за тебе ще изходя,
по пътя всеки камък ще обърна.
За тебе обич моя, до живот ще бродя
и без любов аз няма да се върна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me