uFeel.me
Ще те срещна
Автор: Laska,  10 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 783

Ще те срещна тази нощ в съня си,
плахо ще ти се усмихна,
с нежност ръката ти ще взема
и до сърцето си ще я притисна.
Ще те целуна бавно по челото,
очите твои с устни ще притворя,
в прегръдката ти топла ще притихна
и ще ти кажа, че съм само твоя...


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me