uFeel.me
Ще те потърся
Автор: Nanita,  24 октомври 2011 г. в 20:30 ч.
прочити: 304
Ще те потърся в съня си нощен
сред вълните от мечти ще те потърся,
в полета на мисълта си ще те диря
и в усмивката на новородено.

Ще те търся даже в мидена черупка
в морето бурно, сред циклон във буря,
в песъчинките на плажа ще те диря
ще те открия даже и във рая.

А открия ли те, ще те обичам
неудържимо, страстно, като за последно
чак до грях, до изнемога ще си моя
така, както само аз си мога.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me