uFeel.me
Ще те открия!
Автор: bizcocho,  6 юни 2009 г. в 21:14 ч.
прочити: 589
Ще те открия в моите вечери,
в струна разплакaла песента,
във мислите от смут насечени,
във топлина  искряща от жарта...
 
в дъха на лято изоставено
в политналото синьо на балон,
в тихото на болката сподавено,
в тръпките на стария балкон...
 
Ще те открия и ще се преборя
да не тръгнеш пак във самота,
да бъда с теб, и твоя воля
да е към мене любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me