uFeel.me
Ще те опивам бавно
Автор: elita,  17 април 2013 г. в 17:08 ч.
прочити: 258
Владееш ме изцяло
и създаваш.
Дланите ти
ме извайват
- мека глина.
С ръцете си
за миг ме съживяваш
с целувка
вдъхваш ми душа
и правиш - жива!

В ръцете ти...
във тебе да горя
на късове
изтръгнати желания.
Без дъх останала
копнея те, сега
във теб да се стопя
и тлея бавно...

Обичам те!
Орисай ме сега!
- Да бъда твоя,
пролет разцъфтяла.
Ще те опивам бавно
- вино съм сега...
Обичай ме!
И пий ме ожадняло! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me