uFeel.me
Ще те обичам на игра
Автор: dark_love,  19 юни 2009 г. в 18:52 ч.
прочити: 193
Ще те обичам само на игра,
със плахи, кратички целувки,
със малки, розови обувки,
ще те обичам само на шега.

Във мойта обич светлосиня
ще нарисувам пъстри пролетни цветя
и бели пухкави снежинки,
и слънчо пак ще се усмихва,
когато падат златните листа.

Когато повече не искам да играя,
ще хвърля всички шарени боички,
а обичта ми светлосиня
ще отлети със ято малки птички.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me