uFeel.me
Ще те достигна
Автор: iony_ada,  20 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 359
Крещях отчаяно без глас
в душата си опожарена.
Със всеки ден те губех аз
от онзи миг, във който те намерих.

Стихиите на помощ призовах,
за да открия път към теб.
И въпреки че си далеч от мен,
в копнеж изгарям ден след ден.

Ще те достигна аз дори да трябва
на птица на крилете да се нося,
без сън сред пустош да препускам,
с делфините за теб да си говоря.

Ще те достигна аз дори да трябва
и Дявола за помощ да помоля,
над бездната от мрак да полетя,
да се разлея тишината на нощта.

И мой съюзник верен - Мракът -
ще ме закриля във съня ми,
където вечно ще си ти,
за да споделяш любовта ми.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me