uFeel.me
Ще те докосна с нежни пръсти...
Автор: Shy,  14 май 2009 г. в 21:55 ч.
прочити: 603

Ще те докосна с нежни пръсти,
ще заблестят пожари в нас,
и ще се питам кой откъсна
цвета на обич в онзи час...

Той още тихо се превива,
от сладостния дъх. На теб.
Пробожда ме. Държи ме жива.
Усещам аромат на мед...

Ще те докосна с нежни пръсти,
и ще те помня аз. Навек...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me