uFeel.me
Ще те чакам
Автор: BeH,  10 ноември 2008 г. в 15:02 ч.
прочити: 340
Ще те чакам
Всяка вечер те сънувам!
Сам, в безмълвна стая
образа ти болезнено бленувам!
Пред себе си не мога да призная...
Не мога да призная, че те няма!
Лунни сенки плахо осветяват
душата, попаднала във черна яма.
Очите да бледнеят продължават...
Тази нощ аз пак съм с теб,
от съзнанието ми не можеш да избягаш.
В мислите ми все още съживяваш
картини бледи, обгърнати от лед...
Да, студенината бавно ме превзема,
опитва се сърцето да прегърне,
но никой на света не може да отнема
образа ти; но и никой не може да те върне...
Ще те чакам, в тази празна стая,
прегърнал самотата, взиращ се във мрака.
Ще те чакам, докато не дойде да ме вземе
онази, черната жена, с косата...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me