uFeel.me
Ще си трагнеш.!
Автор: jena_kotka,  27 юни 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 458
Неусетно времето ще свърши и ти от мене ще си тръгнеш знам и нещо в мен ще се прекърши и душата си на дявола ще дам после ще живея като есен окапвайки по малко всеки ден душата ми ще пее тъжна песен умирайки по малко в мен ще бродя с кървящи рани молейки за миг да те съзра и после до последно изтерзана ще се моля скоро да умра...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me