uFeel.me
Ще се върнеш когато...
Автор: kras,  26 март 2011 г. в 18:47 ч.
прочити: 265
При мен ще се върнеш когато,
смъртта ще е мой благодетел,
където е вечна душата,
а тялото тленно е пепел.

Не ще те допусна тук близо,
след моята обич тъй свята,
за цялата подлост и низост...
не ще ти простя на земята!!!

Но щом от света си отида,
към бог ще отправя молбата,
забравила всяка обида,
при мен да ти прати душата!!!

Аз знам ще се върнеш когато...
смъртта ще е мой благодетел...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me