uFeel.me
Ще се посветим
Автор: zuzara,  16 февруари 2012 г. в 12:21 ч.
прочити: 182
Постави лицето ми в шепи.
Искам топлината на ръцете ти 
да усетя!
С пръсти по мене рисувай, 
клепай!
Тези багри по мене невидимо
ще светят...
 
Постави дланта ми в твоята
и към споделеното ме отведи!
Няма да виждаме по пътя си 
хората,
един  на друг егоистично 
ще се посветим!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me