uFeel.me
Ще се изправя!
Автор: BeH,  10 ноември 2008 г. в 15:01 ч.
прочити: 333
Ще се изправя!
Ще се изправя!
Паднах от високо,
но ще стана...
Вятърът отново ще бучи,
Слънцето ще свети,
дъждът тихо ще ръми...
Болката ще скрия!
Няма повече сълзи
за моите очи...
Отново хората ще виждам,
ще чувам смях;
ще бъда Аз!
Няма вече измами и лъжи;
не вярвам! Всичко свято тръгна си!
Празнотата аз прегърнах...
Ще бъда вълк сред стадо!
Чувства празни не признавам,
"любов" - такава дума не познавам...
Ще се изправя!
Паднах от високо,
но ще стана...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me