uFeel.me
Ще съумеш ли...
Автор: Plamen,  20 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 342
Ще съумееш ли някога да чуеш
тиктакането на часовника до теб?
Ще съумееш ли някога да уловиш
пулса на самотното сърце до теб?

Ще съумееш ли някога да заобичаш
истински така, както никога не си?
Любовта изтича,както пясък
от разтворената шепа.

Любовта е до теб, докосни я!
Не я оставяй да си отиде!
Любовта е най-вълшебното вълшебство,
дъхът да дишаш за двама!

Дори и So Hm не струва...
пред елексира на вкуса да усетиш
пулса на времето,
пулса на любовта,
пулса на страстната целувка,
пулса на зараждането на зората,
пулса на нежния взор
отправен в твоето огледало
на нежност,обич и огън от любов...




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me