uFeel.me
Ще ни дари...
Автор: voda,  19 юли 2011 г. в 19:22 ч.
прочити: 322
Люби ме, щом изгрей зората
и избледнелите звезди
полегнат тихо зад стъклата –
да чакат ден да се роди.

Люби ме, щом денят се спусне
в прегръдките на вечерта,
а на небето Месец луднал
притули в облак ревността.

Люби ме в полунощ, когато
заспят и хора, и треви...

Така и времето крилато
със Мигове ще ни дари...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me