uFeel.me
Ще ми липсва…
Автор: diana199406,  4 март 2011 г. в 14:25 ч.
прочити: 887

Ти замина и очите ми напълниха се със сълзи.
Започнах да си спомням за отминалите дни.
Почувствах се самотна и беззащитна,
но чух ли те по телефона нещо в мен възкликна.

От днес- 
ще липсваш на сърцето ми,
ще липсваш и на душата ми,
ще липсваш на мен самата,
защото ще сме отдалечени с тебе двамата.

Ще ми липсва гласът ти.
Ще ми липсва допирът ти.
Ще ми липсва смехът ти.
Ще ми липсва прегръдката ти.
Ще ми липсва и целувката ти.
Ще ми липсваш ти самия!
И ще ми е трудно да го прикрия…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me