uFeel.me
Ще ме познаеш
Автор: Petrova_AHETA,  3 февруари 2012 г. в 17:58 ч.
прочити: 254
Ще ме познаеш по цвета на косите ми,
с червените къдри от вятър развяни.
Ще ме познаеш по искрите в очите ми,
като светулки тъмнината огряли.

Ще ме познаеш по звъна на смеха ми,
като звънче зазвъняло игриво.
Ще ме познаеш по вкуса
на дъха ми,
във момента, щом те целуна на живо.

И ще видиш тогава жената,
която обича те!
Не виртуалната,
а тази, която е вече пред тебе-
реалната...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me