uFeel.me
Ще изговорим среща...
Автор: ЛиРа,  29 ноември 2008 г. в 21:27 ч.
прочити: 380
Ще изговорим среща,
ще се втрещи луната.
Танцувам - бледа вещица,
взривявам тишината.

Ръката ти мълчи
и тайно се провира
към моите гърди,
докато пием бира.

Дали е бил съня,
щом вече не го помним.
Светът ни прикова
и счупиха се стомните.

Ще се спасим ли с теб?
Полепва смях по утрото.
И все по-надалеч
размахва мигли Чудото.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me