uFeel.me
Ще избягам
Автор: audrey1,  1 август 2012 г. в 22:19 ч.
прочити: 183

С пепел ще покрия всичко старо.
Да забравя искам коя съм, от къде съм! 
В сърцето си новия град ще приема, 
и мене той ще заобича много скоро!

Спомените тежки са за моя куфар,
и снимките ще ги оставя за да не болят, 
и обличаните дрехи и прочетените  книги, 
нрава балкански,  душата славянската.

Градове бетонни, море почерняло,
хора озлобени, герои забравени  
манастири почернени, гори изсечени...
Вие тука  останете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me