uFeel.me
Ще дойда в мравешки обувки...
Автор: Valens,  19 септември 2011 г. в 09:32 ч.
прочити: 285

Ще дойда в мравешки обувки...

Ще те погледна със очи на океан...

Ще бъда бриз в горещите целувки...

Във тъжните ти мисли огнен плам...

 

Ще си забравя всички обещания...

Ще ти открия нови светове...

Намигнала и твоите терзания

в небето вятърът ще отнесе...

 

Ще разплета косите на морето,

във пухкавата пяна ще те скрия

и ще възкръсне в теб момчето,

което времето е заличило...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me