uFeel.me
Ще дойда като полъх...
Автор: feia,  30 март 2011 г. в 08:32 ч.
прочити: 303
Ще дойда като полъх във съня ти,
избрала най-разпъпилия миг...
Луната като приказка ще свети
във странно-озарения ти лик.

Ще затрептят най-нежните ти струни,
докоснати от порива ми тих.
Не се учудвай, ако се събудиш -
пречистен и красив - във моя стих...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me