uFeel.me
Ще бъда!
Автор: mmm3333,  5 април 2009 г. в 14:15 ч.
прочити: 308
Ще бъда кротка и покорна,
във тебе само приюти ме!
Ще се престоря - няма да се боря!
От извора пусни ме да си пийна!
Ще бъда нежна, мила, всеотдайна,
ще съм послушна - само твоето момиче!
И няма да желая допълнително...
каквото кажеш... само тебе ще обичам!
Дали това ще ти е стига???
Дали отново ще ме пожелаеш...?
Или с каприз ще гониш вятъра...
и с мен горката ще се подиграеш???



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me