uFeel.me
Щастливка
Автор: tea,  25 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 365
Когато си тръгваш…
Очите ми пълниш със скръб.
Когато вярата ми в теб загърбваш,
Когато денят е толкова груб…
Когато нощта се подсмихва,
Надделяла в тази борба,
Когато душата смутено притихва,
Изгубила от теб и последна следа…
Тогава нека мълнии засипват
Тоз свят порочен и зъл,
Нека дъждът за миг не спира,
Сякаш болката би накрая измил…
Но ти идваш вечер понякога
И в дланите си ми носиш усмивка.
И крещя на света, толкова влюбена:
“погледни ме, каква съм щастливка!”
Обичай ме. И друго няма да искам.
И в бедност, и във болест, във тъга,
Щом дланите ти в моите притискам
Все по-усмихната ще идва вечерта…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me