uFeel.me
Щастлива
Автор: fragola,  13 февруари 2009 г. в 13:15 ч.
прочити: 611

Днес и слънцето свети за мен,
днес разбрах, колко всъщност съм жива...
как прекрасен е всеки нов ден,
а аз съм за него красива...

Днес вълни ще потърсят брега
и със него сами ще се слеят,
после тайно ще чакат нощта
и прегърнати ще му попеят...

Днес небето е синьо в кашмир
и звездите са влюбени в него...
Как задъхан е този Всемир
гъделичкащ небесното его!

Днес за мене дъждът ще вали
и подобно на сЪлзи горещи,
избуяли в любими очи,
отразили пожара на свещи...

Днес и вятърът Е полудял
и заплел се в косите ми руси,
с мене плачещ и с мен се засмял,
любовта ми отново ще вкуси!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me