uFeel.me
Щастлива
Автор: pettitka,  9 октомври 2011 г. в 19:39 ч.
прочити: 227
Момичето бе младо и красиво. Имаше всичко и живееше охолно. Някои хора дори си мислиха, че за нея няма нищо важно в живота, тя не живееше - тя, просто съществуваше.
Обичаше всеки да я глези, да бъде център на вниманието...тя бе просто като принцеса. Но никой не я запита нито веднъж, дали е щастлива!
А тя бе самотна, душата и изгаряше, защото нямаше късмета да има истински човек до себе си. Никога не бе обичала, никога не бе желала истински!Тя пилееше мечтите си, защото нямаше с кой да ги сподели.
Но един ден, един юнски ден, тя видя това за което бе мечтала, усети тръпката от сладостта. Тя се влюби и получи и последното. което бе желала. Намери мъжът, който винаги си бе представяла. И бе много радостна, единственото което й оставаше бе да го задържи до себе си и да бъде истински щастлива. И успя, тя плени неговото сърце и заедно откриха любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me