uFeel.me
Щастлива любов
Автор: janker,  27 септември 2011 г. в 21:20 ч.
прочити: 715
Ти си огън в душата ми нежна,
моята мечта безкрайно красива.
Не мечтая богатство и слава,
и сънища сладки.
Искам сърцето ти мило и нежно,
любовта ти щастлива.
Бъди до мен в радост и тъга,
това е любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me