uFeel.me
Щастлив ли си?
Автор: dizel4eto__f,  24 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 403
Щастлив ли си сега?
Щастлив ли си със "новата любов"?
Доволен ли си от това,че
твоята любов не е любов?!

Когато те обичах,
ти беше сляп за мен.
Когато в мечтите си към тебе тичах,
ти отблъсна всичко в мен.

Сега живееш всеки ден,
само със спомена за мен.
Искаш отново да ме имаш,
за да стопля твоя ден.

Щастлив ли си сега?
Доволен ли си,че не можеш да ме имаш?
Искаш да ме притежаваш,
а "новата любов" ти не признаваш.

Нима се надяваш аз да ти простя,
нима искаш само за теб да живея!!
Нима не страдах и аз от това,
минало си ти и за теб не копнея....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me