uFeel.me
Щастие
Автор: tanq_mezeva,  12 февруари 2009 г. в 12:41 ч.
прочити: 442
Една година щастие, опияняващо
отпиваха на глътки с благослов.
Една година, с думички изгарящи,
обличаха магията любов.

Събуждаха се любещи и вярващи.
Минаваха през дните в светлина.
А в нощите сънуващо, бленуващи
политаха на пясъчни крила.

Във мислите душите им се сливаха,
припомнящи си с радост целостта.
Една година щастие получиха,
награда бе за смелите дела.

Че смелост е със шепи да раздаваш,
без страх дали ще вземеш след това.
Любов такава се отблагодарява
с магията, да срещне две сърца!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me