uFeel.me
Щастие
Автор: joysis,  21 юни 2012 г. в 22:20 ч.
прочити: 238

Под ръцете ми бликат лъчи,

оживява листът  млечно бял.

И превръща се в извор пречист,

който помни, че с тебе съм цяла.

 

Полуделият дъжд от листа

на разцъфнала сладка череша

ме връхлита и чезне нощта,

и признавам, че все пак съм грешна.

 

Приглушавам със меки бои

всеки малък изплувал контраст.

По-различно е с мен. Чак боли.-

Наречи го рецепта за щастие.

 

Виж, луната е резенче пъпеш,

чийто сок от небето се стича...

Не ме вмествай във тесни калъпи!

И свободна докрай ме обичай!

 

Радостина Драгоева

21.06.2012 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me