uFeel.me
Щастие
Автор: Mari_racheva,  30 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 522
Аз познах щастието и няма да му дам да избяга от мен.
Щастлива съм, когато съм при теб. Защо ли?
На мен ми е хубаво да съм близо до теб.
Да те прегръщам и целувам всеки ден и нощ.
А сега си толкова далеч, но аз съм пак щастлива.
Защото всеки ден чакам да ми се обадиш и да чуя твоя глас.
И чакам да си дойдеш, за да съм с теб, колкото е възможно.
Аз искам и ти да си щастлив както и аз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me