uFeel.me
Щастие си
Автор: Шкафчето,  19 юли 2011 г. в 10:33 ч.
прочити: 585
За мен сърцето си отвори,
погали ме със поглед мил,
с нежност ти ми проговори...
Така щастлив аз не съм бил!

Усмихна се и болката прогони,
със ласки раните ми заличи,
тъгата от сърцето ми отрони
и вече щастието в мен личи.

Целувките на сладките ти устни
зареждат ме със жажда за живот
и дните с тебе вече не са пусти -
изпълнени са винаги с любов...

Щастлив съм аз, че те намерих,
щастлив ще бъде всеки следващ ден,
защото любовта ни ще я има,
защото щастие си ти за мен.


2011-07-19

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me