uFeel.me
Щастие си ти
Автор: mol4o,  28 юни 2011 г. в 21:56 ч.
прочити: 192
Дойде, когато в мен цареше студ и мрак.
И на сенките от миналия свят, вдъхна нов живот
и щастие цареше пак!

И забравих що е самота,
що е да живееш с тъга!
И накара ти сърцето ми отново да тупти,
както беше в предишни дни!

Научи ме в живота труден да се справям,
и глава пред нищо да не прекланям!
В моменти трудни бе до мен,
и заставаше зад всеки мой проблем!

Благодаря на съдбата, че те срещнах,
и че сега с усмивка всеки ден посрещам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me