uFeel.me
ЩОМ ТЕ ВИДЯ!
Автор: Kubrat,  2 юли 2011 г. в 19:26 ч.
прочити: 255

Щом те видя и спомням нашите щастливи дни!

Щом те срещна се усмихваш, стига с твоите игри!

 

Как със теб се запознахме, беше просто на шега.

Феите ли ни събраха! Господи каква съдба!

 

Как щастливи бяхме двама,  кат Самсон и Далила!

Магия ли със тебе стана или биле беше пила!

 

Стихове творих с наслада, за тебе моя нежна музо!

Мечтаех си и листи късах, пийвах си студено узо!

 

Танцувахме със теб сиртаки и чупехме чинии в пода!

Изпращах те до в къщи мила и странствахме по небосвода!

 

Беше млада, лъчезарна, влюбена в живота страстно.

Връзката ни беше кратка, епизод от филм безгласно!

 

Да, беше толкова чудесно, но това вече е история!

Връзка вече не желана, опасна, забранена територия!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me