uFeel.me
ЩЕ...
Автор: diva,  1 март 2013 г. в 17:54 ч.
прочити: 312
Ще ти се случа. Като несбъднат спомен.
Малко досадна. До поискване.
В удобно за получателя време.
И след като си ме любил до насищане
ще ме изпратиш до гарата.
Ще ме върнеш с етикет: \"Няма такова лице\"
А аз ще се запечатам в кутията си
с мисълта, че трябва да те забравя.
Мислиш ли, че ще мога?
... Да ти се случа?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me