uFeel.me
ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ
Автор: fenix,  1 ноември 2012 г. в 18:28 ч.
прочити: 438
Тази нощ ще те чакам в съня си...
ще затопля леглото с копнежност,
ще постеля по него страстта си
и нощта ще изригне със нежност!

Ще съм твоето лунно момиче...
най-красивата там, сред звездите.
във косите си вплела кокиче...
и с безброй теменужки в очите.

Ще съм, тази нощ, лунно сияние,
ще докосвам със пръсти-коприна,
ще съм твоя... и миг колебание,
през простора не ще да премине.

Ще съм всичко, което поискаш...
Миг, вселена, всемир, всемогъща.
Любовта си недей да потискаш,
тя след време стократно се връща!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me