uFeel.me
ЩЕ ТИ ПОСТЕЛЯ СВОЯТА ДУША
Автор: rosen_rosen,  24 октомври 2011 г. в 11:55 ч.
прочити: 435


Ще ти постеля своята душа!
Не се страхувай, давам ти я смело!
Не е тя нито киша, нито сняг...
Тя огънче е, стъкнато умело.

Ще ти покажа път към вечността,
а ти по него царствено поемай!
Узнала всички тайни в любовта,
в сърцето си – разумно разпределяй!

Ще ти постеля своята душа –
по нея тихо, тихо да преминеш.
Ела отново, нищо че греша –
на глътки обич, с мене да отпиеш!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me