uFeel.me
ЩЕ ТИ ЛИПСВАМ
Автор: maria_ha,  14 ноември 2012 г. в 08:59 ч.
прочити: 646
 
Ще ти липсвам, щом търсят очите ти
в чужди щрихи моите стихове...
Неразказани, недописани приказки
с отменени от принцове балове...

Ще ти липсвам, когато на есен
ти напомнят за мене дърветата...
Листопадът не бе интересен...,
на твоята подредена планета.

Ще ти липсвам и щом във усмивката
цветни капки от дъжд не рисувам.
И в засъхналите бои по палитрата
мечтите ни, днес не бленувам...

Ще ти липсвам, когато в писмата ти
моето име на подател ще търсиш...
И в изсипания сняг във косите ти...
В отпечатък на твоите пръсти...

Ще ти липсвам, когато кафето ти
сутрин рано без мен ще горчи...
Ще треперят от умора ръцете ти,
а всяка глътка без мен ще кърви...

Ще ти липсвам! Знам, ще ти липсвам!
Аз съм въздуха в твоите дни...
Без теб научих се да се усмихвам,
време е..., да се научиш и ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me