uFeel.me
ЩЕ ТЕ ОТКЪСНА
Автор: jina97,  22 февруари 2010 г. в 15:04 ч.
прочити: 219
Ще те откъсна от себе си.
                       Ще те откъсна.
И какво като ще боли?
Ще те забравя. Чуваш ли?
                       Ще те забравя.
И какво от това, че ще роня сълзи?
Този дето ще дойде след тебе,
той,той ще ги изсуши,
                      ще изпие болката
и в прегръдката си
                      ще ме подслони.
Сутрин до него ще отварям
                      щастливи очи
и ще му се радвам,
                      както на тебе преди.
Вечерите ще сме нежно сгушени,
отпуснати един до друг от делника,
след туй един от друг изслушани
ще мечтаем от понеделника
                           до понеделника.
Ще те откъсна от себе си.
                           Ще те откъсна.
Но зная... Много ще боли...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me