uFeel.me
ЩЕ СИ ТРЪГНА
Автор: Tais,  11 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 429
Ще си тръгна театрално,
като истинска принцеса.
Може да е тривиално,
но е края на процеса.

Няма с тебе да се паля,
няма с тебе и да гасна,
няма да тая омраза
бликаща от чужди пастти.

Няма с тебе да палувам,
просто не е във стила ми.
Не поглеждам, не ревнувам,
няма да събирам сажди.

Даже да ти стане мъчно,
знам, че няма да признаеш.
Но целта ми в този случай –
сам по-късно да се каеш.

Може друга да заеме
мястото ми във леглото
ще усетиш, че след време,
няма да е толкоз топло.

Ще ти липсват цветовете
и косите разпилени,
И самотно и студено
ще ти е без мене.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me