uFeel.me
ЩЕ СИ ОТИДЕШ..?
Автор: alivmari,  14 декември 2012 г. в 16:40 ч.
прочити: 127
ЗА МЕН ЩЕ ПИТАШ ЛИ СЕГА,
ИЛИ ПОТЪНАХ В ЗАБРАВА,
СЪРЦЕТО ТИ КЪДЕ СЕ СПРЯ,
КЪДЕ ЛЮБОВТА ТИ ОСТАНА?
 
И СМЕЕХ СЕ, И ПЛАЧЕХ С ТЕБ,
ОПОРАТА МИ БЕШЕ СИЛНА,
СЪРЦЕТО МИ СКОВА В ЛЕД
БЕЗ ТЕБ КАЖИ КЪДЕ ДА ИДА?
 
ОТВОРИ В МЕН ОГРОМНА РАНА,
БЕЗ ТЕБ ДУШАТА МИ КЪРВИ,
ЗА ОБИЧТА ТИ ТОПЛА В ЗАМЯНА
ЖИВОТА СИ БИХ ТИ ДАЛА ДОРИ!
 
ПОЗНАЙ В СВЕТА КРАСИВИ  ЛЮБОВИ
И ЧЕСТЕН С ТЯХ БЪДИ ТАКЪВ,
КАКЪВТО САМО АЗ ТЕ ПОМНЯ
И ВЛЮБВАХ СЕ В ТЕБЕ НЕВЕДНЪЖ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me