uFeel.me
ЩЕ СЕ СЛУЧИМ
Автор: rumen popov,  18 януари 2010 г. в 16:33 ч.
прочити: 494
Ще се случим, непременно някога,
в стая от сбъднати желания,
и по-щастливи от всякога-
ще заличим далечността,
държала ръцете ни на разстояние.

Телата ни ще се потърсят,
загубили и сетния си срам.
Едно в друго ще се свържат-
обсебени от нежност и от плам.

Страстта ще ни погуби,
задъхана искрица ще ни призове-
разгадавайки тайните забулени,
в друг свят с тебе ще се озовем.

Ще се случим!
На пук на всички пречки,
забавили вълшебството между нас,
и на любовта обречени-
ще бъдем заедно до сетен час.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me