uFeel.me
ЩЕ ПИША ЗА ТЕБЕ
Автор: cvetian,  1 април 2011 г. в 15:30 ч.
прочити: 352
Тази вечер ще пиша за тебе.
Умори ли се ръката ми,
ще пиша със мислите,
а мастилото свърши ли,
ще пиша със пръстите.
Ако листите свършат,
ще пиша в сърцето си.
Тази нощ непременно
ще пиша за тебе!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me