uFeel.me
ЩЕ МЕ ПОГУБИШ, ЗНАЯ
Автор: yuliya2006,  13 февруари 2013 г. в 22:07 ч.
прочити: 196
Колко страст има в душата ти,
вулкан, като Везувий ще изригне.
Лава нажежена, ще се разлее
и ще ме погуби, зная...

Колко обич има в очите ти,
греят, топлят, слънца от бог.
Усмихваш се, целия сияеш
и ще ме погубиш, зная...

Колко трепет има в сърцето ти,
като празнични камбани бие.
Ръка подаваш и ме прегръщаш,
твоя съм, ще ме погубиш, зная...


27.05.2011
ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me