uFeel.me
ЩЕ ДОЙДА
Автор: cvetian,  18 март 2011 г. в 20:01 ч.
прочити: 308
Недей ме пита:
Ще дойдеш ли довечера?
Излишни думи са те.
Та какви ще са моите вечери
без очите -
безкрайното синьо небе.
Аз чаках те толкоз години...
Аз търсих те - нощи и дни.
И знай, ще дойда, любими,
на среща със свойте мечти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me