uFeel.me
ЩАСТИЕ НА ДРЕБНО
Автор: DILI_ANA,  11 април 2011 г. в 15:22 ч.
прочити: 192
На глътки щастие пиех,
горчеше понякога то,
сълзите изгарящи криех,
пазех всички от зло…

Премълчани истини вгорчиха
живота и без това суров,
с леден захват задушиха,
покълналата крехка любов.

Миг откраднато щастие присвоих си,
без угризения и капчица свян.
Нямам време да чакам реда си,
да ме поканят в любовния стан.

Тръгвам си гордо, понесла си товара,
от малко позакъснели мечти.
Дребни душици изгарят във пламъка,
на своето лицемерие и лъжи…

Наранена душа как се лекува -
питал ли си се някога ти?
Или попада направо във ада,
като жертвен агнец да гори?

Диляна Пенчева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me