uFeel.me
ЩАСТИЕ КАК?
Автор: massacar,  14 януари 2010 г. в 01:22 ч.
прочити: 259
Щастие, като скитник
в тъмнината, погълнат,
блед, немощен дори.

Щастие, като удавник,
които хванал се за живота
с две ръце и стиска!

Щастие, миг или
цял век е дори?

Щастие, като картина
само разказва за
себе си.

Щастие, като
прекрасен стих ли
е то?

Къде си щастие,
къде да те търся?!
Вече уморих се и
не знам аз как теб
да върна?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me