uFeel.me
ШШшт
Автор: blackmirror,  12 февруари 2013 г. в 14:26 ч.
прочити: 343
Там под моста, любовните стихове
хвърлят пясък от минало време,
спяха думите свити във тихото.
Любовта днес в тефтерите дреме.

Там луната прикрива копнежите
в свойта сянка, сълзите синеят
и в ушите на толкоз \"невежите\"
наши стихове - чувствата пеят...

Със прегърнати клони дърветата
черни сенки контролно пропускат
и с листата-паспорти по вятъра
засвидетелстват нашите чувства.

Чувам... още, че босите стъпки
са преминали... тайно над мен,
тишина от Любов ще настъпи
тишината останала в мен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me